Diskuze:CZ
Diskuze
Diskuze ke hře Punské války...
20. října 2012 v 07:41
W
chcel bi som sa spytat prave som to naistaloval ale stale po spusteni mi otoci obrazovku hore nohamy nevie mi poradit???
3. října 2012 v 14:46
XxXRiserXxX
Počujte ja keď sa to snažím rozbaliť do Program Files tak mi to nefunguje píše, že koniec archívu a podobné hovadiny a keď si to rozbalím na plochu a zkopírujem do Program Files tak mi zase nejde zapnúť nakoľko to nemá exe... :/ Niekto pomôže? Skype: lubko.98
16. září 2012 v 19:53
Karlaz
Omlouvám se došlo k nedorozumění funguje to pouze neměl v tu dobu čas takže se omlouvám za spochybnění
16. září 2012 v 18:03
Karlaz
Stáhnul jsem si Hemache dal síť ,ale nikdo na nich není a když chci dát hned tu první síť tak je plná a když dám ty sítě luk3 apod. tak je online ale žádná hra se tam nekoná a když mu přeš Hemachy píšu tak se nikdo ani neozve...tak se chci zeptat mám něco blbě já a nebo to už nikdo nehraje?Jo než někdo napíše jestli jsme online apod tak jsem :) (na hemachy)
27. srpna 2012 v 10:20
Inidor adveture maker
Co myslíš tím vlastního hrdinu ? Pokud myslíš konverzace atd. Není to tak snadné. Musíš nastavit dvoum postavám jméno scriptu to je hned pod obrazovaným jménem v editoru. A pak napsat automaticky spustitelný skript. Dále pak vytvořit danou konverzaci. Skript by mohl vypadat asi nějak takhle (pokud bys chtěl vytvořit začáteční konverzaci bez klikání z postavy na postavu : RunConv("název konverzace"); myslím že i s uvozovkami.
Dále vytvořit konverzaci s daným název kde vyplníš názvy skriptů postav které budou hovořit. Popravdě v tom editoru můžeš udělat skoro každou hovadinu. Spam jednotek ale to už jsou složitější scripty
11. srpna 2012 v 12:18
stark
Čau nevi nekdo jestli si muzu udelat vlastniho krdinu???? kdyz si chci udelat scenar v editoru??nasel jsem jen jak vyrobit vlastni predmet do inventare a nic vic.Díky
8. srpna 2012 v 18:35
Tomáš
Zdravím stáhl jsem si punské války ale chcu to otevřít ale se mi ukaže že to chce heslo a když ho zkopíruji píše že je špatné
13. července 2012 v 23:47
mates
ahoj potřebuju poradit když sem si to stáhnul tak se mi objevilo okýnko Adobe Reader a dal už nic tak pls o radu
12. června 2012 v 18:09
juraj
ja dám to heslo a nejde my to spustit potřeboval bych pomoct :)
20. května 2012 v 11:09
petr
zahral by si semnou nekdo skype: eliasss18
16. května 2012 v 21:35
karel
sci hrat multak do mi posle ip adresu v siti plis
16. května 2012 v 21:34
karel
ctrl alt a sipku na horu
10. května 2012 v 12:43
jakub
cus mam problem kdyz zapnu hru ma uplne roztahle rozliseni a nevim jak ho zmenit
26. dubna 2012 v 15:32
honza
kdo si chce zahrat at napise
8. dubna 2012 v 17:34
oliver
čaute sem tu novej
13. února 2012 v 12:12
antipa
ondra nevim koukni se jestli ti nedosel cas nebo jestli ti nezabili hrinu. pokud nic tak se rejme jedna o bug
12. února 2012 v 16:34
lukas
pokud si extra... punske valky s heslem a pustite to pres winar tak se vam nic nikdy neulozi pro radsi exta... na ploch a pak spusite.potom si tam muzete ukladat co chcete
10. února 2012 v 14:25
moto moto
ked stlacim enter tak mi akurat vyhodi chat a nie okienko na cheaty
21. prosince 2011 v 21:11
dan
Zdar, to je schválně že při dobrodružsví když mezi sebou postavy je jen text a ne zvuk? dik
20. prosince 2011 v 20:41
ondra
PROBLEM V MISI OBLEHANI SAGUNTUM
mam problem vždy když v misi obléháni Saguntum obsadím nepřátelskou radnici tak mi to napíše že jsem prohrál nevíte nekdo čím to je? dik